5 výhod proč mít svatbu v zimě. 

sdílet článek

1) Nižší náklady

Svatby pořádané v zimě jsou většinou levnější, jelikož se jedná o svatbu mimo hlavní sezónu. Spousta dodavatelů nabízí zimní balíčky za speciální cenu. I u nás najdete akční nabídku zimních svateb.

2. Volnější termíny

V létě mají ti nejlepší dodavatele beznadějně zaplněný kalendář. V zimní sezóně máte větší šanci  získat jinak vytíženého fotografa či floristku nebo si zarezervovat vaše vysněné svatební místo za speciální nabídku. 

3. Originální svatba

Místo prosecca jako welcome drink budete podávat horký punč. Originální sněhově bílá výzdoba s křišťálovými skleničkami a vůní borovicových dekorací doplněná o hřejivé kožešiny. To vše udělá vaší svatbu nezapomenutelnou a hlavně originální. 

4. Bude zima a vás to nepřekvapí. 

Mnoho snoubenců volí svatbu v letních měsících, protože se bojí zimního počasí. Ani léto však není zárukou krásného počasí.. Výhoda svatby v zimě je, že jste na zimu připraveni. Již od začátku plánujete svatbu s tím, že počítáte se zimou. Počasí vás tedy již nemůže zaskočit. 

5. Méně stresující organizace

Zimní svatby často nejsou tak populární jako ty letní, což znamení, že nebudete muset bojovat o termín nebo dodavatele. Můžete mít klidnější a méně stresující organizaci. 

Podívejte se na naši galerii zimní svatby pořádané u nás ve Ville Dom Carli.

Villa  Dom  Carli

EST. 1370