villa dom carli

5 rad, jak vybrat dokonalé svatební místo

sdílet článek

Výběr svatebního místa je nejdůležitějším a zároveň nejtěžším bodem organizace svatby, proto jsme si pro vás připravili 5 rad, které vám pomohou při hledání dokonalého místa pro vaši svatbu.

 

Vyberte styl

Než začnete vybírat místo pro váš jedinečný den, je dobré si položit pár otázek.

Jaký je váš obrázek o dokonalé svatbě?

Přáli byste si rustikální svatbu ve stodole nebo sníte o elegantní svatbě na zámku?

Jakmile si určíte styl vaší svatby, můžete pokračovat s výběrem vašeho dokonalého místa.

 

Určete velikost svatby

Dalším důležitým bodem při výběru svatebního místa je velikost vaší svatby. Určete si přibližný počet hostů a podle toho vybírejte svatební místo s optimální kapacitou.

 

Rozmyslete rozpočet

Rozpočet je velmi důležitým bodem při výběru svatebního místa. Vždy se ujistěte, co je v ceně pronájmu a čím jste zavázáni při pronájmu prostoru. Některá svatební místa vás omezují výběrem dodavatelů. Účtují vám poplatky za vlastní dort “dortovné”, domácí pálenku “korkovné” aj.

 

Navštivte svatební místo

Každé místo vypadá z fotek odlišně, než ve skutečnosti. Naplánujte si tak návštěvu svatebního místa a přesvědčete se o tom, zdali na vás místo dýchne správnou atmosférou. Výběr svatebního místa je jako výběr svatebních šatů, poznáte, zdali je to to pravé.

 

Rezervujte si vaše vysněné místo včas

Nezapomeňte, že se kalendář svatebních míst velmi rychle plní, proto s výběrem svatebního místa neotálejte a zarezervujte si vaše dokonalé místo včas.

 

10 rad, jak vybrat dokonalé svatební místo dononalé místo na svatbu dononalé místo na svatbu dononalé místo na svatbu dononalé místo na svatbu

Villa  Dom  Carli

EST. 1370