Vánoční svátky ve Ville Dom Carli

sdílet článek

Vychutnejte si nezapomenutelnou atmosférou romantické usedlosti, která vás ohromí svým toskánským půvabem a intimním prostředím. Dopřejte si odpočinek s vaší oblíbenou knížkou, rozjímejte u rozpáleného krbu, relaxujte ve finské sauně. Nalijte si sklenku italského vína a prožijte vánoční svátky netradičně s vůní Toskánska. 

Společenská místnost je vybavena rustikální kuchyní s velkým jídelním stolem, kam se vejde celá rodina. Nachystejte si tak štědrovečerní večeři a užijte si vánoční idylku u rozpáleného krbu. Gentlemani jistě ocení anglický billiard, u kterého si vychutnají doutník s pravou skotskou whisky.

Veselé Vánoce či Šťastný Nový rok u nás může prožít až 23 hostů. Villa Dom Carli nabízí 7 vkusně zařízených apartmánů.

Dopřát si můžete také odpočinek ve finské sauně, která je součástí Villy. Po chladné procházce vás vyhřáta sauna určitě potěší. 

Pouhých 10 minut od místa se nachází historické město Kutná Hora, kde můžete navštívit vánoční trhy a užit si tak atmosféru Vánoc se svařákem v ruce s výhledem na nádherný chrám svaté Barbory. 

Chcete-li si pronajmout soukromou Villu a oslavit tak nezapomenutelný Nový rok s partou přátel nebo prožít poklidné Vánoce s rodinou, napište nám, rádi vás u nás přivítáme.

Vánoční pobyt

23. 12.  – 26. 12.  35 000,- Kč 

Silvestrovský pobyt

30. 12. – 2. 1. – 49 000,- Kč

Pokud si chcete užít vánoční svátky u nás ve Ville Dom Carli, napište nám a rádi vám poskytneme osobní prohlídku.

www.villadomcarli.cz/kontakt

Villa  Dom  Carli

EST. 1370