svatební editorial

Svatební editorial v toskánském stylu

sdílet článek

Atmosféra italského venkova, slavnostní hostina pod širým nebem, den zalitý sluncem, smaragdová barevná paleta s akcentem žluté barvy, elegantní, ale zároveň romanticky rustikální vzhled.

Jaký je váš obrázek o dokonalé svatbě?

Když jsme připravovali náš první svatební editorial ve Ville Dom Carli, naše představa byla jasná. Chtěli jsme vytvořit autentické prostředí, které se k Ville dokonale hodí a podtrhnout tak jedinečný styl svatebního místa, inspirované Toskánskem.

Slavnostní tabuli jsme tak připravili v Atriu pod širým nebem s výhledem na dominantní schody, které jsou typické pro venkovské villy v Itálii. Svatební tabule se nesla v barevných odstínech zelené a béžové. Dominantním akcentem byla žlutá barva citrónů, která vnesla prostředí lehkost a svěžest.

svatební editorial Villa Dom Carli

Křišťálovými skleničkami spolu s bronzovými příbory jsme docílili elegantního, ale zároveň rustikálního vzhledu.

svatebni editorial villa dom carli

Svatební oznámení a tiskoviny by měly vždy dokonale ladit s atmosférou a stylem svatby. Zvolili jsme proto smaragdový papír s ručně psaným fontem a ilustrací Villy Dom Carli od kreativní kreslířky @laskoupsane

svatební editorial v toskánském stylu

Olivové makronky, sněhové pavlovi zdobené plátkem citronu, tartaletky a dvoupatrový dort dozdoben květinami v pastelových barvách. Vzhled sladkého koutku podtrhly čerstvé květiny, elegantní svícny a zlaté podnosy. Celý sweet bar byl opět lazen do zelených a žlutých barev, tak aby odrážel styl celé svatby.

sladký bar v toskánském stylu

Nevěsta byla oblečena do nejnovější kolekce Rosa Clara v modelu Tysar. Styling byl doplněn šperky z Klenotnictví Dušák. Smaragdové náušnice a kolekce snubních a zásnubní prstenů Chopard.

svatební editorial v toskánském stylu

Květinová výzdoba je nedílnou součástí každé svatby, nejenže podtrhnou vzhled společenské události, ale dodají také vůni a atmosféru celému místu. Když jsme s holkama z Provoní ladili dekórování editoriálu, zcela jsme se shodli a výsledek byl dechberoucí.

květinová výzdoba villa dom carli

A co nesmí na žádné svatbě chybět? Chill out zóna. My jsme zvolili krémový altán, který jsme doplnili polštářky, perskými koberci a křišťálovým lustrem. Dokonalá relax zóna od Obradoo.

svatební editorial

 

Rádi bychom poděkovali celému našemu týmu, který se na svatebním editoriálu podílel.

Fotografka Ludmila Esterková @ludmilaesterkova

Květiny Provoní @provoni.cz

Sweet bar Cukrárna čp. 1 @cukrarna_cp1

Inventář Maximum inventory @maximumservices

Dekorace a chill zóna Obradoo @obradoo_pujcovna

Líčení a styling Kristýna Dubayová @dubayk

Svatební šaty Nuance @nuance.cz

Šperky Klenotnictví Dušák @klenotnictvi_dusak

Modelka Adéla Gyömberová @adelkaj

Koordinace Dominika Weinertová @dominikaweinert a Karolína Bělonožníková @karolinabelonoznikova

Villa  Dom  Carli

EST. 1370